Skip to main content
BLOG

Het laatste nieuws
Van Wakecup

Wasoplossing op maat

Je evenement vlotjes laten verlopen? Iedereen op tijd en stond voorzien van een natje en een droogje? En dat op een duurzame manier? Tuurlijk kan dat!

Is je evenement te groot om het nodig aantal bekers te huren zonder af te wassen ter plaatse?

spoelmachine

We bieden vanaf nu een oplossing op jouw maat.

Door de toenemende vraag naar reiniging van de bekers ter plaatse, investeerden we in mobiele vaatwassers. Eenvoudig te installeren, makkelijk te gebruiken. Door de handige verpakking in een flightcase zijn de vaatwassers makkelijk en veilig te transporteren. Je kan kiezen voor levering en installatie ter plekke, of je kan, indien je kosten wil besparen, kiezen om de vaatwasser zelf op te halen en te plaatsen.

Vind het je toch nog een heel gedoe om zelf te spoelen en een ploeg te voorzien? Wakecup werkt samen met “The cup street”. Het materiaal wordt ter plekke afgewassen en gedesinfecteerd in een aanhangwagen met ingebouwde industriële afwasstraat.

Welke de meest geschikte is bekijken we samen. Wakecup adviseert op basis van enkele objectieve parameters tijdens een persoonlijk gesprek.

Bekijk onze oplossingen

Het juiste product voor jouw evenement

De beste champagne in een wergwerpbeker voor bier? Nee, bedankt. Bezoekers komen naar jouw evenement voor de unieke totaalbeleving. Bier, bubbels, cocktails, frisdrank of wijn: wat je ook serveert, wij helpen je met de passende herbruikbare beker.
Wakecup logo

Contact

Roddam 71
2880 Bornem 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)477 08 16 13

Volg ons


Copyright © wakecup.be | Privacy policy

Website by it’s me