Skip to main content
BLOG

Het laatste nieuws
Van Wakecup

Coronatijden

2020 zou hét jaar moeten worden van de herbruikbare bekers op evenementen. Corona stak daar een stokje voor. Vanaf april werd duidelijk dat er zo goed als geen evenementen zouden plaatsvinden deze zomer.

Ons harde werken, onze investeringen in een nieuw magazijn, uitbreiding collectie, verhoging van de huurcapaciteit,… we zien het momenteel allemaal in duigen vallen.

Ook onzekerheid over de toekomst: wat wordt het dit najaar, wat wordt het volgend jaar? Worden single use bekers terug de norm?

Gelukkig is OVAM hier duidelijk over: “De wetgeving rond herbruikbare bekers blijft ongewijzigd” https://www.ovam.be/impact-corona-kan-ik-nog-herbruikbare-bekers-gebruiken?fbclid=IwAR0eUI-xfNKaS3Fz7Le404k9AMBD9FnHMcqVm2umgpGigoTXJ5uYI-xMcV8

Of de bekers wel “veilig” zijn? Zeker! Onze cups worden na elk gebruik industrieel gewassen. Ook al worden ze door de klanten zelf gespoeld, we reinigen steeds na. Onze spoelmachine wast en droogt op hoge temperaturen, en ze worden droog opgeborgen in afgesloten boxen. Onze verhuurprijzen zijn zeer democratisch, dus we adviseren dan ook om het aantal bekers te huren die je nodig hebt, en niet zelf te spoelen.

Conclusie: de cups zijn “safe”, de wetgeving blijft ongewijzigd, en wij blijven voor jullie klaarstaan!

herbruikbare bekers

Herbruikbare bekers op evenementen blijven de norm.

industrieel gereinigd

Bekers van Wakecup worden steeds industrieel gereinigd.

 

Het juiste product voor jouw evenement

De beste champagne in een wergwerpbeker voor bier? Nee, bedankt. Bezoekers komen naar jouw evenement voor de unieke totaalbeleving. Bier, bubbels, cocktails, frisdrank of wijn: wat je ook serveert, wij helpen je met de passende herbruikbare beker.
Wakecup logo

Contact

Roddam 71
2880 Bornem 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)477 08 16 13

Volg ons


Copyright © wakecup.be | Privacy policy

Website by it’s me