Skip to main content
OVER ONS

Een duurzame cup
voor uw event

Wie zijn we?

Wie zijn we?

Over Wakecup
Wakecup is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van herbruikbare bekers. Dit groene verhaal begon bijna 10 jaar geleden bij ondernemer Raf Everaerts. Met Green Fun Solutions en Green Corner Toilet is hij een bekende naam in de duurzame evenementensector. Hij vond toen al dat plastic wegwerpbekertjes niet pasten in een milieubewuste samenleving.

Met die jarenlange ervaring is Wakecup vandaag pionier op vlak van kunststofglazen - de zogenaamde herbruikbare bekers of cups -voor festivals en sportevenementen. Samen met betrouwbare partners uit de privé en de overheidssector zoekt Wakecup voortdurend naar duurzame oplossingen voor het afvalprobleem.


Kwaliteit is het beste recept
Bij Wakecup draait alles rond kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van ons aanbod bekers, maar ook van onze service naar klanten toe. Wij zijn pas tevreden als de bezoekers van jouw evenement tevreden zijn met onze bekers.

Persoonlijke aanpak
Oplossing op maat, flexibiliteit en persoonlijk advies. Dat zijn de belangrijkste pijlers van Wakecup. Onze jarenlange knowhow in de sector helpt om jou het juiste advies te geven en samen naar oplossingen te zoeken. Wij helpen u met de inschatting van het aantal nodige bekers en wijzen op mogelijke uitdagingen zodat die voor aanvang kunnen verholpen worden. Gecombineerd met onze flexibiliteit, ons groot aanbod en onze scherpe prijzen staan wij garant voor het slagen van jouw evenement.

Duurzaamheid staat centraal

ECO vriendelijke materialen
Duurzaamheid is de rode draad door ons verhaal. Wakecup zijn recycleerbare en herbruikbare bekers die een milieuvriendelijk alternatief zijn voor wegwerpbekers. Deze worden vanaf 2020 verboden op evenementen. En als organisator heb je ook minder afval na afloop, wat jouw kosten ook drukt.

Uit een studie van OVAM (de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij) blijkt dat onze herbruikbare bekers soms al na 3 keer gebruiken al een lagere milieu-impact hebben dan wegwerpbekers (afhankelijk van het type)!

Het zijn niet alleen de bekers maar is een gans procedé. Wist je bijvoorbeeld dat wij slechts 3ml water per beker verbruiken om de bekers te reinigen? De bekers worden gereinigd en gedroogd met daarvoor speciaal ontwikkelde machines die zeer zuinig zijn in waterverbruik en elektriciteit.

Duurzaam ondernemen
Duurzaamheid is meer dan de milieuvriendelijke bekers gebruiken. Het is ook duurzaam denken op lange termijn. Wij kiezen bewust voor Europese leveranciers (95% van onze bekers). Dat is niet alleen belangrijk voor de lokale tewerkstelling, maar is ook gunstig voor het transport, waardoor onze ecologische voetafdruk verkleint.

Duurzame bekers

Het juiste product voor jouw evenement

De beste champagne in een wergwerpbeker voor bier? Nee, bedankt. Bezoekers komen naar jouw evenement voor de unieke totaalbeleving. Bier, bubbels, cocktails, frisdrank of wijn: wat je ook serveert, wij helpen je met de passende herbruikbare beker.
Hoe organiseer je zelf een duurzaam event?

Hoe organiseer je zelf een duurzaam event?

Ecofest begeleidt al sinds 2004 eventorganisatoren, overheden en bedrijven die hun impact op het milieu en klimaat willen verkleinen. Net zoals bij Wakecup is duurzaamheid de rode draad doorheen hun verhaal. Samen met Ecofest hebben we 5 concrete tips opgesteld waarmee jij aan de slag kan gaan voor je volgende (binnen) event.

Lees meer

Met de voeten in het zand

Met de voeten in het zand

Zomer 2021
Zon, zee en goeie muziek… Het W-festival 2021 had alles in huis om er nog eens een geweldig festivalweek van te maken. En dat werd het daar ook!

Lees meer

Wakecup logo

Contact

Roddam 71
2880 Bornem 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)477 08 16 13

Volg ons


Copyright © wakecup.be | Privacy policy

Website by it’s me